Kalenteri

 

Uutiset

Ilkka-Pohjalainen: Yhdessä virusta vastaan

Covid-19-virus on muuttanut meidän jokaisen elämää. Olemme hallituksen ja asiantuntijoiden kanssa tehneet töitä lukemattomia tunteja viime viikkojen aikana. Yhdessä me selätämme tämän epidemian, päivä ja päätös kerrallaan.Lue lisää »
19.04.2020 klo 09:15

Ilmajoki-lehti: Erilainen pääsiäinen!

Viimeinen kuukausi on ollut aivan poikkeuksellinen. En olisi koskaan uskonut, että ministerinä joutuisin toteamaan Suomen olevan poikkeustilassa. Lue lisää »
09.04.2020 klo 12:05

RKP:n ministerit: Hallitus kantaa vastuuta Suomesta

Hallitus on tänään päättänyt julkisen talouden suunnitelman kehyksistä sekä korona-pandemiaan keskittyvästä toisesta lisätalousarviosta. RKP:n ministerit oikeusministeri Anna-Maja Henriksson ja pohjoismaisen yhteistyön ja tasa-arvon ministeri Thomas Blomqvist pitävät lisätalousarviota ja kehystä poikkeuksellisina. Niillä pyritään pelastamaan yritykset ja hyvinvointivaltio sekä tukemaan Suomea matkalla ulos kriisistä.Lue lisää »
08.04.2020 klo 11:07

Henriksson Raasepori-päätöksestä: Hyvin lyhytnäköistä HUS:in hallitukselta

HUSin hallitus on kokouksessaan tänään päättänyt lopettaa Raaseporin sairaalan yhteispäivystyksen. RKP:n puheenjohtaja, oikeusministeri Anna-Maja Henriksson on pettynyt siihen, miten lyhytnäköisesti HUS:in hallitus ajattelee.Lue lisää »
06.04.2020 klo 16:38
Bloggen
Eduskunta SFP RKP